Mangler du Bluetooth headset? 

Hos Blackpods dk kan man se et godt sortiment af Blackpods, blackpods dk er eksperter inden for Blackpods, og ved derfor hvad der er essentielt, når du skal have nye Apple AirPods. Noget af det afgørende du bør overveje er afspilningstiden, altså hvor lang tid du kan bruge på din favoritpodscast eller dit yndlings sang. Er du ude at gå en lang tur og ønsker at man kan høre sang på hele tiden er det altafgørende, at headsettet kan anvendes i så lang tid, som du regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

De fleste moderne Bluetooth headset kommer i et etui, som er en lille æske, som man kan lægge sit Bluetooth headset i. Her assisterer etuiet dig med at holde overblik over dine Bluetooth høretelefoner i og derved sikrer, at man ej mister den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes anvendes som batteri, så mens du ikke benytter til lydbog, så oplader etuiet sine Blackpods og du vil kunne erfarer en forlænget over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for klogt. 

Til hverdagsbrug 

Apple AirPods er en enorm del af dagligdagen, da man tit bruger disse i sin dagligdag. Her tager du trådløst headset frem når du skal vente på nogen eller sidder i tog trafik. Derfor er det essentielt at du har ladet Apple AirPods op, så man ej behøver kigge ud i luften og ikke kan høre musik.  

Er man en aktiv person? 

Er du nede for at træne og tit oplever at der er en ledning i vejen, som forhindrer dig i for at du kan gøre din øvelse korrekt, så er trådløst headset den rette løsning til dig, da de er foruden ledning og herved sikrer en at der ej er noget, der forstyrrer en, så du kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ikke udelukkende i sportens verden, at trådløst headset er lækre, da de sagtens kan anvendes i hjemmet, hvis du tager opvasken fordi man kan anvende sin tid effektivt eller bare få det gunstigste ud af en bitter opgave, som en skal klare derhjemme og som man bare helst vil være fri for.  

Kan benyttes ved arbejdet 

Bluetooth høretelefoner kan benyttes, hvis man er på jobbet og skal føre opkald, da adskillige Bluetooth headset i dag er med indspiller, så du er foruden for at skulle have telefonen oppe ved øret. Så kan man ligeledes benytte begge arme samtidig og kan nemmere klare en opgaver  

Vær foruden besvær 

Bluetooth pods er uden ledning og herved undgår du det berygtede ledningspinat, som du nemt kan have med høretelefoner, som har ledninger, der hurtigt kan blive viklet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for bare at skulle lytte til musik. Med Bluetooth høretelefoner slipper du alt det besvær, som kan komme ved høretelefoner som kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet gå i stykker og dermed gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan du let være foruden med Apple AirPods 

Hos os finder du dit næste Blackpods.