Arbejder du som fotograf, er et armbåndsur en helt uundværlig følgesvend, når du er ude på fotoopgaver.

Du har altid brug for at have styr på tiden, og vide hvad der er det næste, der sker. Og når du fotograferer, er der ikke tid til at hive mobiltelefonen og checke tiden. Du skal jo hele tiden holde øje med, hvad der sker, så du kan tage billeder af de rigtige situationer og de rigtige motiver.

Men hvilket armbåndsur skal du nu vælge? Er du til et digitalur? Eller måske foretrækker du et klassisk ur med urskive og urværk? Der er mange muligheder.

Vælg et tidløst design, som du kan have glæde af længe

Et Ole Mathiesen ur er en mulighed – og en rigtigt lækker en. Designet er tidløst og urene er smukke og rene i udseendet.

Og det schweiziske kvartsurværk holder tiden perfekt, og safirglasset er modstandsdygtigt mod ridser i glasset. Og du kan selvfølgelig vælge den urrem, som du synes passer dig allerbedst. Også der får du mange muligheder.

Så et Ole Mathiesen ur er helt klart et ur, du skal overveje, når du skal have et nyt ur.

Med et lækkert ur er du perfekt klædt på

Et Ole Mathiesen ur er ikke bare funktionelt, tidløst, smukt og holdbart. Det komplementerer din garderobe, og løfter din samlede fremtoning på en helt anden måde, end hvis du bare bruger din telefon som ur. Og fordi designet er så tidløst og diskret, kan du bruge uret til både hverdag og fest; til formelle lejligheder og bare til en tur i byen.

For Ole Mathiesen ur vil passe sammen med det tøj, du allerede går med, og du vil se endnu mere checket ud end du allerede gør.

Og samtidig vil du kunne tage alle de perfekte skud på fotoopgaverne, som du har brug for uden på noget tidspunkt at miste overblikket over tiden. På den måde er et Ole Mathiesen ur en perfekt følgesvend i dit arbejde.

Urenes verden er fascinerende

Ure er fascinerende. Og et Ole Mathiesen ur er din adgangsbillet til urenes fascinerende verden.

Ikke bare hjælper et ur dig med at holde tiden og være punktlig. Det kan også være et fashion statement og vise din personlige stil.

Desuden kan de både være arvestykker eller helt nye. Og du kan vælge et ur, der afspejler dine interesser – f.eks. hvis du støtter et sportshold.

Ure kan være enkle eller komplekse, digitale eller analoge. Og der findes ure for enhver pengepung – de kan være både dyre eller billige.

Du kan også få ure i mange forskellige stilarter – både afslappede og super stilige.

Og et ur kan drives af mange forskellige mekanismer, såsom solenergi, batteri eller et urværk. Og de kan repareres eller genopbygges, og mange dele er udskiftelige.

Hvis du først har fået et ur, som du bliver glad for, så vil der ikke gå lang tid, før du vil anskaffe dig det næste. Når du først er kommet i gang, får du svært ved at stoppe.