Skal du bruge frokost catering? Så lad Ryde Gastronomi stå for dit frokostbord. Det kan ofte være stressende at skulle stå for maden, når man ved, at man venter mange gæster. Her kan Ryde Gastronomi komme dig til undsætning. De har beliggenhed i Hvidovre og bringer frokost ud til hele Storkøbenhavn.
Hvem er det?
Ejerne af Ryde Gastronomi er de erfarne gourmetkokke Torben Ryde og Mette Ryde. Torben Ryde er også stifter og ejer af butikken. Han har en lang række erfaring med i bagagen, som viser sig i den måde, som Ryde Gastronomi drives. Deres erfaring skinner igennem i deres frokostcatering, som bærer præg af højt niveau og ambitioner. Du kan læse mere om restauranten her www.ryde-gastronomi.dk .
Kunderne i fokus
Når det kommer til kundetilfredshed angående frokost catering, vægtes det højt hos Ryde Gastronomi. Her er det overordnede mål at opretholde tilfredshed blandt kunderne. Det opnås blandt andet ved at skabe en velafbalanceret og velsmagende frokost til kunderne. Dette gøres bedst, hvis der er en god kommunikation mellem kunderne og køkkenet, så man kan forventningsafstemme.
Gode råvarer
Hos Ryde Gastronomi i København kan du regne med god kvalitet. Når du bestiller frokost catering kan du være sikker på, at alt er hjemmelavet, lige fra dressinger, saucer og marinader. Rugbrød bages hver dag, og alle brødblandingerne er hjemmelavede. De opskrifter, som benyttes, er specielt sammensat med vejledning af en kok og en ernæringsekspert.
Frokostordning
Det er hos Ryde Gastronomi muligt at få en frokostordning, den indebærer blandt andet, en varm ret med dagens tilbehør, en grøn salat, tre slags pålæg med klassisk tilbehør, et hjemmebagt lyst og mørkt brød, en osteanretning og en dessert. En frokostordning indeholder altså alt, hvad du som kunde kunne ønske dig af en frokost. Et eksempel på en menu kan blandt andet bestå af stegt nakkekam med kebab creme, toppet med salat af spinat, græskarkerner og rødløg. Dertilhørende kartofler med timian og ristet savoykål og til sidst endnu en salat hertil.
Passer til alle
Det er endda også muligt at tilpasse en frokostordning præcis efter dine behov. Hvis du er vegetar, allergiker eller veganer, kan du blot oplyse det ved bestilling, og så bliver menuen tilpasset dine behov. Dette er uden, at du skal betale ekstra gebyrer, det er en service fra Ryde Gastronomi. Det samme gælder for det meste, hvis du skulle have andre præferencer end ovenstående. Det er altså let at tilpasse din frokost catering.
Klimabevidst frokost
Hos Ryde Gastronomi, føler man et medansvar for mere end bare at lave god mad. Det er selvfølgelig vigtigt, at maden er tilberedt ordentligt og smager godt, men samtidig er det også en prioritering, at have klimaet i tankerne. Derfor benyttes der ofte lokale råvarer i køkkenet, og bæredygtighed og økologi bruges, hvor der er mulighed for det. Derudover vejes maden, hvilket gør det lettere at tænke madspild med ind i produktionen, det gør det også muligt at genbruge mad, hvor det altså kan lade sig gøre.