December byder hvert år på samme dilemma. Hvad skal jeg købe til min partner

Gaveræsset er hvert år det sammen. Hvad skal man dog finde på til sin partner. Det er jo her man i hverdagen tit glemmer at høre de små ledetråde den anden kommer med. Mænd i særdeleshed, de høre jo generelt ikke altid hvad der bliver sagt. 

Problemet er så heller ikke altid at finde ideer, problemet kan være om de kan realiseres. Hvis kæresten ønsker sig en ny pels eller et sæt nye alufælge, så kan det jo være svært at overbevise ens konto om at det er en god ide. Kommer selvfølgelig også an på den konto du har. 

Gaver til hende!

Kvinder har altid en lang gaveliste. De ønsker sig altid masser af små ting. Det hænger nok sammen med at kvinder elsker alt hvad der har med pynt at gøre. Det kan være på dem selv og det kan være i hjemmet. Det spænder over tasker, sko, kjoler, frækt lingeri, nips ting til vinduet, nips ting til alle andre steder i hjemmet. Sminke, smykker og parfume er altid en foretrukket gave at få for kvinder. Det kan dog være en dyr omgang hvis smykket skal indeholde en diamant. Muligheden forligger også at give noget du selv kan nyde. Udstyr til at bage kager er dog ikke altid noget de jubler over under træet. Det at pakke sexlegetøj ud mens hele familien ser på er for mange også no-go. Så vil man som mand have noget ud af det, så hold dig til undertøjet eller et gavekort til noget der indebærer mad på en restaurant. 

Gaver til mænd!

Mænd er nok ikke de nemmeste at købe gaver til. Mange ønsker sig ud fra deres eget udsagn ikke noget. Det passer dog ikke helt, de sætter bare ikke ord på det. Ydermere er det nok heller ikke altid ønsker du gider høre. Det du dog altid kan give en mand er noget de kan drikke. Mad er så underligt at gemme under træet. En god flaske spiritus er dog altid noget der vækker glæde hos ham. Du kan også vælge at tænke lidt på dig selv ved gaven. Har du ikke set ham i en skjorte i længe, så kan sådan en jo landet under træet. Spørgsmålet er om han bliver glad. Det er jo så igen tilbage til udtrykket “happy wife happy life”. Lægger du den frem tager han den på, så er du om ikke andet i hvert fald selv glad. Skal han dog også absolut kunne glæde sig bare lidt, kan du jo købe noget til hans sports interesse eller til værkstedet. Ting til værkstedet forudsætter dog nok at han er gør-det-selv manden. Er han mr. 10 tommelfinger, så hold dig til flasken med 40%.