Privat hjemmehjælp til ældre eller en syge, vinder mere og mere popularitet.

Mange familier, der ikke ønsker at deres forældre flytter på plejehjem, beslutter sig for at ansætte en person til 24-timers pleje. Samfundet bliver ældre hurtigere, og flere og flere mennesker har brug for eller får brug for lidt hjælp. Hidtil var den eneste mulighed i en lignende situation at en senior flyttet på et plejehjem men det betød, at, en ældre som regel blev livskvalitet forværret.

Privat hjemmehjælp er en god løsning for folk, der gerne vil yde den bedste pleje til deres kære. Hos u.m service privat hjemmehjælp er vi specialiseret i at yde personlig hjælp til seniorer, hvor de føler sig bedst og tryggest. Et meget vigtigt aspekt for os er sikkerheden og tilfredsheden for vores kunder og deres familier.

Derfor gør vi alt for, at hver person under vores varetægt får præcis den hjælp, de har brug. Hvilket ansvar kan indgå i hjemmeplejeopgaven? 1.hjælp med recepter og medicinindtagelse. 2. organisering af lægebesøg, deltagelse, bestilling 3.Mest basale plejeopgaver som såsom barbering, klipning af negle, vask, bad, påklædning 4.behandlinger mod liggesår , tryksår. 5 samvær i biografen eller teatret, 6. skift af ble-trusser (f.eks. i tilfælde, hvor senior lider af inkontinens) 6. opretholdelse af renlighed i bolig og andre praktiske opgaver såsom , gulvvask, opvask, strygning, madlavning og servering af måltider, rengøring, handle ind.

Vi tilbyder hjælp på aller uge dage.24/7 hjemmehjælp til ældre er også muligt hos U.M service – privat hjemmehjælp.

Det er meget vigtigt for os at vores kunder får den nødvendige hjælp både om natten og om dagen. Vores kunder familier skal ikke bekymre sig om, at deres forælder er helt alene hjemme. Hos os kan du bestille hjemmehjælp for mindst 2h. Du vælger selv hvad skal du have hjælp til

Læs mere her: www.um-pleje.dk   eller ring på 53 32 40 72