Hvis du er begyndt at jagte rav på stranden, så kender du sikkert allerede alt til, også selvom det er din første gang, hvor svært det kan være. Det kræver et skarpt øje og en kæmpestor portion tålmodighed. I denne artikel får du dog nogle smarte tips til, hvordan du kan øge dine chancer markant for at være så heldig at finde de gyldne skatte.

Gør brug af smart og praktisk tilbehør

Der findes faktisk smart og praktisk tilbehør, der kan hjælpe dig i din jagt. Ultra Boost er en smart lygte, du går rundt og lyser med ned på strandbunden, hvor ravet vil lyse op for dig. Lyder det ikke smart? Så er du ikke lige så afhængig af et godt trænet øje, da lyset i stedet vil hjælpe dig. Du kan også anvende en smart si, kaldet en ravkese, der kan hjælpe dig med at undersøge stranden langt mere grundigt og detaljeret – bid for bid.

Hav tålmodigheden i orden og gå langsomt frem

Og så er det også vigtigt, at du har den rette indstilling. Her bør du altså have styr på din tålmodighed. Det er nemlig, hvad det kræver, hvis du vil være heldig at finde rav. Det er ikke noget, du kan skynde dig omkring. Det er i samme omgang vigtigt, at du går langsomt frem og er søgende. Hvis du går for hurtigt og scanner stranden for overfladisk, vil du nærmest med sikkerhed ikke finde noget rav. Dem, der finder rav, har brugt mange timer, og sammenlagt dage, uger eller måske endda måneder, på at søge grundigt og tålmodigt, før du måske fandt deres allerførste rav. Og det er denne indstilling, du også bør have i forhold til denne jagt.