Det er ikke en nem proces at følge med i udviklingen på alle områder, fordi det faktisk er umuligt. Vi har kun 24 timer i døgnet, og hvis vi selv skal finde al information, så bliver det meget uoverskueligt. Derfor er det godt at du læser med på en blog som denne, hvor vi hele tiden udgiver interessante artikler om alt muligt, så du ikke skal særlig langt for at finde god information om mange forskellige emner.

Dette skriv kommer til at fokusere på områder, der udvikles hastigt. Med område skal der forstås “branche” eller “teknologi” og ikke et geografisk afgrænset område. I vores digitale verden er landegrænserne ved at forsvinde.

Den finansielle sektor

Den finansielle sektor har virkelig været under stor udvikling med lanceringen af produkter og ydelser som Stripe, Binance, Coinbase, Lunar, Revolut og TransferWise (nu hedder de godt nok vise).

Valutaer

Dette emne har været genstand for en omfattende debat i den seneste tid. Måske fordi verden har ændret sig meget, og selvfølgelig fordi folk har indset, hvor meget landene påvirker hinanden. Hvis der sker noget i ét land, vil det sandsynligvis påvirke økonomien i et andet land. Det så vi meget tydeligt sidste år og året før. Uanset hvad du har hørt, eller hvordan du tænker om det, er kryptovalutaer sandsynligvis en af de ting, der tales om i forbindelse med ovenstående diskussion. De er meget volatile og tiltrækker en meget specifik type investor. Det tiltrækker dem, der er villige til at tage store risici.

Kryptovalutaerne: Kommet for at blive?

Dette er egentlig en del af den finansielle sektor, men vi mener, at de skal have et afsnit for sig. For selv om valutaer (traditionelel) virkelig har været diskuteret meget, så er de blevet slået af kryptovalutaer. Det er nok fordi at kurserne var meget høje sidste år, men det ændrer ikke på de fundamentale ting, som også er vigtigt. De fundamentale ting er, at disse valutaer har og kommer til at ændre vores måde, vi handler med hinanden på. Klik her for at læse mere om kryptovalutaer.