Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er flere og flere, der kaster sig ud i diverse gør-det-selv-projekter – og det med god grund. Vi lever nemlig i en tid, hvor der bliver sat en ære i det personlige touch, som kun man selv kan bidrage med på for eksempel møbler, og så er der også kommet et større fokus på alt det, som der hedder genbrug. 

Og netop derfor er der i dag mange, der kaster sig ud at lave et af hjemmets vigtigste møbler selv – nemlig spisebordet.

Brug en god båndsav til din bordplade

Det er om spisebordet, hele familien samles op til flere gange hver dag, og derfor er det et sted, der er forbundet med masser af hygge og god atmosfære. Bordet skal derfor også gå i tråd med den stil, som der føres i hjemmet, og derfor er det tit spændende at udføre det selv. 

Og det er heller ikke så svært. Når først du har fundet en plade eventuelt i træ, der skal udgøre bordpladen, skal den bare skæres til i den ønskede størrelse. 

Til det kan du for eksempel gøre brug af en båndsav. Læs mere om det her og find også en kvalitetsrig båndsav til billige penge.

Personliggør de bordben du køber online

Når du har styr på selve bordpladen, kan du gå til næste proces. Og det er bordben. Disse kan være en smule komplicerede at lave selv, og derfor er der mange, der køber dem færdiglavede og så måske bare giver dem et personligt præg eventuelt med en olie, der matcher bordpladen. Og heldigvis for dig kan du også finde et stort udvalg af bordben online til en god pris.

Og så skal plade og bordben bare sættes sammen til dit nye spisebord.