Hvis du er sygeplejerske og leder efter en spændende og udfordrende oplevelse, er et praktikophold i udlandet måske lige det, du leder efter. På sygeplejerskeuddannelsen vil du følge en betroet sygeplejerske fra et af deres partnersygehuse, som vil fungere som din mentor i det daglige arbejde på afdelingen. Sammen med din mentor vil du være med til at behandle patienter, observere procedurer og opleve dagligdagen på hospitalet. I løbet af dagen vil din mentor dele ud af sine erfaringer og forklare detaljeret, hvad han/hun laver, den underliggende teori og behandlingsproceduren. Sammen med din mentor vil du kunne få superviserede opgaver, som vil variere afhængigt af dit uddannelsesniveau og mentorens vurdering. sygeplejerske praktik i udlandet med Try Medics.

Sygeplejerske praktik i udlandet giver en masse erfaring

Et praktikophold i udlandet er med til at afklare dine tanker om at studere sundhedsvidenskab. Det er en god måde at få erfaring inden for området og sikre, at du er fortrolig med arbejdet, før du forpligter dig til at studere det. Sundhedsuddannelser har generelt et højere antal frafald i løbet af den første kliniske studieperiode, så hvis du får noget erfaring på forhånd, kan det hjælpe dig med at vide, hvad du kan forvente, og du kan være bedre forberedt på arbejdet. Hvis du studerer til en videregående sundhedsuddannelse, vil din uddannelsesinstitution have krav til kurset og indholdet. Dette omfatter krav og begrænsninger for, hvilke praktiske opgaver du skal udføre under din klinik. Dette vil være i overensstemmelse med dit uddannelsesniveau og dine nuværende kompetencer. Hvis du laver en klinik under din orlov fra din uddannelse, vil der i de fleste tilfælde ikke være krav til kurset og indholdet. Her er det vigtigt, at du klart meddeler dit nuværende uddannelsesniveau til dem og dine mentorer under praktikopholdet.

Masser af fordele ved at komme på sygeplejerske praktik i udlandet

Deres dedikerede programleder på destinationen vil sikre, at dit ophold forløber som planlagt, og at du bliver introduceret ordentligt til hospitalet og de involverede mentorer. Programlederen vil overvåge dine fremskridt dagligt og være til stede under hele dit ophold. Du vil bo i Try Medics-huset sammen med resten af dit hold. Ud over programlederen vil der være kokke, rengøringsfolk og chauffører. Bolig er en vigtig del af dit sygehusophold i udlandet. Du vil gerne sikre dig, at du har et behageligt sted at komme tilbage til efter en lang dag med frivilligt arbejde. Try Medics tilbyder sikre og komfortable boligmuligheder til alle deres frivillige. De har huse med store haver, gode afslapningsområder, tv’er og værelser med køjesenge. Desuden er der wifi i husene, så du kan holde kontakten med dem derhjemme! Hastigheden er dog ikke som i Danmark.