Derfor bør købe smykker til dig selv

 

 

De fleste af os erhverver smykker som julegave – enten fra en kæreste, familie eller en nylig forelskelse. Men hvorfor køber vi det ikke til os selv? Vi har nogle gode grunde til, hvorfor du bør købe dem selv, og ikke vente på at den perfekte ring eller halskæde dukker op som en overraskelse.

Det viser sig faktisk, at smykker til damer er en enorm forretning. Udgifterne til smykker og ure er vokset massivt gennem årene. Faktisk er vi blevet så store fans af smykker, at en undersøgelse af 2.000 kvinder, udført af juveler Vashi.com. der er over 40, i gennemsnit – samlet har en smykkekollektion til en værdi af 49.000 DKK! Men kun 32% af os kvinder har selv købt sit dyreste smykke. Så er du der ikke endnu, har du en god grund til at forkæle dig selv med lidt nyt.

Heldigvis er det blevet mere almindeligt at forkæle sig selv med lidt bling. At købe smykker til sig selv viser en stærk selvkærlighed og uafhængighed.

 

I nutidens verden er ideen om ægteskab ikke så populært, som det engang var. Vores generation har gjort det ret klart, at ægteskabet er i bunden af prioritetslisten. Så her er de bedste grunde til hvorfor du bør købe dine smykker selv, og ikke vente en dag mere på at få dem.

 

  1. Hyld kærligheden til dig selv

Hvorfor jage gennem havet af uønskede mænd, når du er en komplet pakke alene? Du har arbejdet hårdt og har en karriere, så nu er det tid til at begynde at nyde frugterne af dit arbejde. Det vigtigste er at man elsker sig selv, så hvis par kan betegne deres kærlighed med en ring, så kan du vel også. Det kan være en ring der husker dig på at være lykkelig, ærlig og god over for dig selv.

 

Start med at fejre din selvstændige uafhængighed med en ring der hylder kærligheden til dig selv.

 

Hos feminina er vi faldet over smykkemærket ”Abelstedt”, og har man brug for at forkæle sig selv er dette stedet. Når man først tager et kig på deres udvalg, tør man slet ikke tænke på prisen, men du bliver overrasket! Udover deres dyrere diamantkollektion de har lavet en sølvkollektion med CZ-sten, der gør det muligt at få drømme prinsesse ringen uden den koster en million.

 

 

  1. Du får et smykke, der passer perfekt til din garderobe, din livsstil og dit budget.

Du har måske selv prøvet at få en ring, et par øreringe eller en halskæde der enten er alt for minimalistisk eller for blingy til din smag? Nu kan du vælge lige præcis det, som du foretrækker, både når det kommer til metaller, former og sten. Er det ikke også en bedre investering, at få det rigtige første gang ved at man selv køber det, end det man kun lige for brugt to gange fordi det ikke lige var det, man selv havde forstillet sig.

 

3.Du får ikke den forkerte størrelse

Der er ikke noget værre end at modtage en smuk ring eller halskæde, som du ikke kan bære, fordi det ikke passer. Ringe er et helt klassisk eksempel på, hvor det ofte går galt. Ofte kan du få byttet størrelsen men alt efter hvorfra, og hvilket smykke du har, kan det være en dyr proces at få ændret størrelsen og ikke altid opnåeligt. Selv med forlovelsesringe vælger flere kvinder ringen selv, eller i så fald giver hints til sin partner. ”Og vi siger Go for it!”. Det er ofte en stor investering og det vigtigste for ham er at du bliver glad, så hvorfor ikke hjælpe ham lidt på vejen.

  1. Du kender værdien

Når du selv køber dine smykker kender du også til værdien af dem, og du har kvittering på dem, så du altid kan få dem repareret inden for 2 år, hvis uheldet skulle være ude. Står du pludselig i et økonomisk problem i fremtiden og har brug for at sælge nogle smykker, så ved du nøjagtigt, hvor meget du oprindeligt har betalt, og hvad du skal tage for dem. Ifølge dailymail sælger kun 9% af os de smykker vi ikke går med, måske er det på tide at få ryddet ud så du har flere penge til nogle nye.

 

  1. Prinsesse ringen er ikke kun til forlovelse!

Den der siger at prinsesse ringen kun er beregnet til forlovelse, tager fejl! Og hvem har sagt at de forlovede kan tage dips på dem?  

 

De tidsløse ringe skaber både opmærksomhed og passer til alt! Hvem har ikke altid drømt om ringen med en stor flot sten i midten?

Ringe er mere alsidige end øreringe og halskæder, så hvorfor ikke købe drømmeringen nu? Du ved at du aldrig vil blive træt af ringen, og den kommer helt sikkert til at passer til alle dine outfits, vi siger igen ”Go for it girl, there is a bit princess in all of us”

 

 

Måske er det tid til at opgradere dine gamle smykker med nogle nye funklende, der hjælper med at sætte standarden for dit personlige brand.

Husk at der ikke er nogen regler, når det gælder køb af smykker til dig selv. Hvis du kan lide det, så køb det. Husk på, at hvis du virkelig gerne vil have noget, så lad ikke noget eller nogen stoppe dig, indtil du får det.