Sådan kan I blive hjulpet i København K

Frustrationer, udfordringer og forskellige vil alle par på et eller andet tidspunkt møde i par relationen. Og det er ikke givet, at man selv kan finde ud af at løse udfordringerne, når de opstår. Måske bliver de ikke løst men i stedet samlet til bunke, og det bringer irritation, frustration, vrede, utilfredshed, ked af det-hed ind i parforholdet. Det kan komme så vidt, at man nærmest drømmer og fantasere om, at afslutte parforholdet og begynder at kigge på lejligheder på nettet bag sin kones ryg.

En parterapeut København kan hjælpe alle par, der har brug for støtte til at komme igennem de svære situationer, og vanskeligheder, de står i og som altid kommer i et kærlighedsforhold.

Hjælpen er rundt om hjørnet

Et af de vigtigste ting at arbejde med i parterapien, er at forbedre evnen til at kommunikere på en hensigtsmæssig måde til hinanden, især når der opstår vanskelige situationer, fx. pga en travl hverdag med en masse logistik og afleveringer i børnehaven. Så konflikter i parforholdet smitter selvfølgelig også af i familielivet. 

Et vigtigt fokus er at finde en større rummelighed til forskellighederne i jeres familieliv, ikke mindst når man bor tæt sammen i en lejlighed. 

Der kan være et fokus på at træne i, hvordan der kan bibeholdes en sund og hensigtsmæssig dialog og kommunikation, når der opstår uenighed eller konflikt i familien. Det er ikke bare noget man kan ændre fra den ene dag til den anden. Nej det kræver løbende træning og behov for at samle hinanden op, når vi ryger ind i det destruktiver mønstre igen. Her er det vigtigste fokus respekt og rummelighed for den differentiering, der skal være i parforholdet. Men også følelsen af, at jeg faktisk godt må være den jer er, at der er plads til mig, selvom jeg bor i København K.