Jeres virksomhed skal vælge en polo med tryk til jeres medarbejdere vis i ønsker et nyt pust til jeres markedsføring. Her kan I sammen med os designe jeres egne poloshirt. Det kan for eksempel være med jeres logo, budskab eller kampagne. I kan helt selv bestemmer hvad der skal på. I kan altså skabe det udtryk i ønsker.

Mange reklameartikler ender typisk i bunden af skabet, og ser ikke dagens lys. Det er derfor vigtigt at I har jeres modtagere i tanker når I står og skal vælge reklameartikler. Der er nemlig mange muligheder når det kommer til hvordan jeres polo med logo skal se ud. Her kan I vælge imellem alle regnbuens farve, det kunne måske være i har en signaturfarve og ønsker at holde jer til denne. I kan være sikker på vi har netop den farve som passer til jer. Vi har også en lang række af modeller, så I kan med sikkerhed få præcis den polo med logo som I og jeres medarbejdere vil synes er behagelige og pæne. Det at de er behagelig og noget som jeres med arbejdere vil gå med, er rigtig vigtig. De skal have poloshirten på i hvert fald 5 dage om ugen. Her er det også ofte at de efter arbejde tager ud og handler eller henter deres børn. Det gør de sammen med mange andre mennesker og her vil de se jeres navn og logo. De vil have et kendskab til jer og vil fremadrettet vælge jer når de står og mangler den service eller vare I udbyder. Dette er en rigtig vigtig part i det at markedsføre sig på. Man kan sagtens få skabt reklame, men det at dine kunder ser jeres logo ude i byrummet, gør at de helt sikker vil vælge jer frem for jeres konkurrenter. Der bliver skabt god reklame og samtale mellem folk og jeres firma. I vil derfor modtage en masse nye kunder. Hvis I så med de nye kunder giver en god service, og dermed får skabt noget god omtale, vil den allerede stigende kundekreds forøges endnu mere.

Den gode kundeoplevelse

I kan helt selv designe, hvordan jeres polo med tryk skal se ud. Derfor er det nemt at vise jer frem. At det er nemt for kunden at se hvem I er og hvor I kommer fra, er rigtig vigtig. Det vil gøre det nemt for dem at komme tilbage og når I har glade og tilfredse kunder kan i være sikker på i har gavnet jeres virksomhed. Så står I og ønsker det afslappede i en T-shirt, men det professionelle i en skjorte er en lækker polo med tryk det i mangler til jeres medarbejdere. Det vil give jeres kunder en god oplevelse, og de vil forlade jer i godt humør. Dette vil gøre at jeres kunder vender tilbage.

Kontakt os hos TopSupplies i dag og få tilsendt et godt tilbud på polo med tryk. Slå jer løs blandt farver og modeller og få skabt præcis de poloshirts i mangler.