Hvis du snart skal holde en stor fest, er du formentlig godt i gang med indkøbslisten! Men har du mon husket noget af det vigtigste til de kolde drikkevarer? Nemlig isterninger!

Der er mange, der har en tendens til at glemme isterningerne. Måske fordi det netop virker som en meget lille deltalje. Men det er faktisk altafgørende for, at dine gæster får noget LÆKKERT at drikke.

Ved du ikke helt, hvor meget is og isterninger du skal bruge? Så bør du nok overveje is pakker til festen!

 

Den bedste is pakke

Men hvilken is pakke skal du så vælge?! Hvis I ikke bliver mere end 20 mennesker til festen, så kan du sagtens nøjes med at købe én is pakke, da de typisk indeholder +20 kg knust is og isterninger.

De færreste fylder nemlig glasset helt op med isterninger, selv om de egentlig burde. Men det betyder også, at du ikke har brug for helt så mange isterninger, som du måske havde regnet med. På den måde er det et plus for dig.

Har du derimod booket en bartender til arrangementet, bør du bestille en større is pakke eller købe flere af dem. En bartender fylder nemlig glasset helt til kanten med isterninger. 

 

Det smarte ved is pakker

Det bedste ved is pakker er, at du kan helgardere dig til festen. Du får nemlig lidt af hvert, og så er der typisk mængderabat. Det er ikke helt skidt!

Når du både har knust is og isterninger, så gæsterne nemlig selv bestemme hvilke, de vil bruge i deres sodavand eller drink. Nogle gange er det for eksempel ikke helt det samme at få en Mojito med isterninger – der skal det bare helst være knust is. 

Det bliver altså en helt del nemmere for dig at holde festen, når du kan gøre det med is pakker!