Jeg var på vej på arbejde. Klokken var 9 om morgenen. Jeg skulle møde klokken 10. Jeg arbejder til dagligt som sælger i Elgiganten. Jeg er egentlig meget glad for mit arbejde, men det kan bare virkelig være hårdt nogle gange at være på i så lang tid. Jeg tog så ud ad døren og ned til bilen. Så kørte jeg mod arbejdet. Det var en okay dag. Den var ikke så hård som den kunne være.  Der er nogle dage, jeg bare er så træt at jeg ved at falde i søvn. Men jeg havde så fri klokken 18. Der valgte jeg så at tage hjem til min ven. Vi skulle se noget fodbold senere. På vej derhen skete uheldet bare. Imens jeg steg ind i min bil, ryger min iPhone 12 ud af min lomme i min hoodie. Jeg har oplevet det flere gange før. Men denne gang gik den i stykker. Det gjorde lidt at dagen blev lidt mere nederen. Men jeg valgte stadig at tage hjem til min ven og fortælle om det sjove uheld. Min ven anbefalet et mobilværksted ved navn fixphone.dk i Helsingør som jeg burde besøge. Der skulle de kunne få sin skærm skiftet hurtigt og nemt. Jeg valgte så at tage derhen i morgen. Det klaret de virkelig godt. Der gik ikke mere end en time, og min skærm var allerede helt som ny. Jeg valgte så at tage hjem efter, og få en god nats lur. Jeg skulle på arbejde næste dag, og denne her gang ville jeg så passe på min telefon når jeg skulle ind og ud af bilen. Det var hyggeligt på arbejdet, og jeg hjalp virkelig en masse kunder. Jeg skulle igen ud med min ven senere, og se noget fodbold.