Lad os lige slå fast, at vi bruger 1/3 del af vores liv, på at sove, derfor skylder vi også os selv, at ligge godt, så vi kan blive dejligt veludhvilet. Derfor betyder sengen meget for os, selvom det oftest anses som et pyntegenstand i soveværelset. Når man står og skal købe ny seng, så falder valget ofte på en kontinitalseng, og det er ikke for sjov, for der er rigtig mange fordele ved sådan en seng, både på grund af komforten, holdbarheden, men også for dets design.

Mennesker, der går op i komfort

En kontinental seng kendetegnes ved, at den har 3 lag.

  1. Nederst har vi fundamentet, som består af en boxmadras.
  2. I midten har vi en god og støttende springmadras
  3. Øverst har vi topmadrassen, som giver prikken over i’et, for optimal komfort

Hvis man går meget op i, at man skal ligge godt i sengen, så er en kontinentalseng et rigtig godt valg. De findes i mange forskellige designs og hårdhed. Men der er stort set altid garanti for, at ligge godt i en kontinentalseng. Priserne er varierende, som afhænger af materiale, fyld og design.

Dem, som gerne vil have en seng, der kan holde i mange år

Når man vælger en kontinentalseng, så har man også en seng, som kan holde i rigtig mange år. Uanset om du køber en billig en af slagen. Selve bunden og madrasserne kan holde i rigtig mange år, men synes man alligevel, at sengen er begyndt at virke flad, så kan man købe en ny topmadras og lægge på, som genvinder den gode og optimale komfort. Så hvis du ønsker en flot seng, som også holder i mange år, så er en kontinentalseng det rette valg.

Mulighed for at tilpasse sin seng

Sådan en seng til tilpasses efter netop dine behov. De fås i den bredde, du gerne vil have, om det er en enkel eller dobbeltseng. Du kan faktisk også få specialdesignet din seng, hvis du ofrer lidt flere penge på den. Det kan være et par, hvor den ene har dårlig ryg, og derfor har brug for en blød madras, hvortil den anden skal have en almindelig medium/fast madras. Så kan man få skræddersyet madrassen til hver enkel, så den ene ikke skal gå på kompromis med madrassen. For det er vigtigt, at begge ligger godt, og får den mest optimale søvn.

Der går op i design

En kontinentalseng passer nemlig ind i ethvert hjem. Du kan se et udvalg af de 21 bedste kontinentalsenge i Danmark her. Der ser du også et bredt udvalg af forskellige designs, som passer ind i enhver boligindretning og stil. Det gode ved en kontinentalseng er, at selve rammen er polstret, så den stadig kan se flot og præsentabel ud, hvis man lægger et sengetæppe over. Mange senge sælges inklusiv gavl til, som giver sengen et luksuriøst look. Gavlene fås i samme design som selve sengen, som kan være simpel, ternet, quilted, eller hvad du nu er til. Hvilket også hentyder til det næste punkt.