Elegance i boligen med frisk maling

Mange danskere har en kærlighed og passion for indretning. Vores hjem er den base hvorfra vores verden går, og selv karrieremennesker, der arbejder mange timer om ugen, prioriterer som oftest deres hjem højt. Derfor har vi også skabt en kultur i landet, der viser sig i vores magasiner og blade, samt fjernsynsprogrammer, med fokus på design, stil og indretning. Vores sans for indretning er under evig udvikling, og i dag vil vi se på hvad man kan gøre for at få en masse elegance ind i sit hjem. Det elegante kan være svært at sætte en finger på, men hvis man opnår det med rimelige midler, så løfter man niveauet op på et leje, der ellers er forbeholdt de særligt rige. Elegance er dog ikke et spørgsmål om penge, og derfor kan god smag sagtens skabe denne unikke følelse i en bolig.

Lette møbler og klare linjer

Noget af det første mange tænker på man siger elegance i boligen, det er lette designmøbler. Og det er helt rigtigt, at det er en sikker måde at komme på sporet af det elegante. Vi skal ikke ud i tunge møbler i mørkt træ, og ej heller humoristiske farveeksperimenter. Her er det de klassisk-moderne linjer, der skal vises frem i møblerne. Herudover skal ens vægge naturligvis understøtte møblerne, og det gør de bedst med en simpel og tilbageholdt hvid, nymalet farve. Det er betydningsfuldt at det er nymalede vægge, da vægge med mange år på bagen for skrammer, slidmærker og en i det hele taget falmet farve. Det er en antitese til det elegante, og derfor er det uvægerligt nødvendigt at få malet op. Det er heldigvis under alle omstændigheder en god manøvre når man er glad for at indrette, da man i den proces får flyttet alt ud af rummene, og dermed får gjort hovedrent og en nem lejlighed til at genindrette.

En professionel klarer ærterne

Der er stadig nogle få der insisterer på selv at male, men det e heldigvis på retur. Man bør selvfølgelig få malet af en dygtigt maler fra Næstved, da det er sådan man får et flot resultat. Man sparer sig desuden en masse besvær og fortrydelse, der ellers ville blive det stensikre udkomme af et gør-det-selv projekt. At få malet af et malerfirma koster naturligvis lidt penge, men det er ofte mindre end man tror. Under alle omstændigheder er det pengene værd for at få et gennemført og elegant indrettet hjem. 

Man kan nu finde en maler ganske nemt, man kan bare gå på internettet, hvor der findes sider, der tilbyder at formidle ens behov til op til tre lokale malere, og så vender siden tilbage med disse maleres tilbud. Det er en smart måde at spare lidt tid på, uden at man blot tager den første og bedste maler man falder over. Her har man i det mindste nogle tilbud man kan sammenligne, hvilket sikrer at man ikke bliver snydt på prisen. Så er det bare om at malet og lavet en lækker og stilsikker indretning!