Halla’ folkens,

Sådan startede det hele, dengang i 1942, midt i krigen, hvor Jens og Sara kickstartede FC Beton A/S i Frejlev. Vi lavede cementsten dengang – hårdt arbejde, skovl og trillebør, I ved, den rigtige gamle skole. Sandet blev sorteret om aftenen af Sara og Jens og trukket til støberiet med en hestetrukket tipvogn. Og husker I Trine, vores første lastbil? Den kom fra København og gav os lidt street cred i Nordjylland.

Husk at besøge denne side

Flash forward til i dag, mine venner. Jeg, og resten af vores crew, lever og ånder beton. Jens Erik, sønnen af Jens og Sara, tog over, og nu er det Jens’ søn, også en Jens – det er Danmark for dig. Vores gamle sted i Frejlev har udviklet sig til tre fabrikker. Vi har Frejlev, Drastrup mellem Frejlev og Aalborg, og en i Gadbjerg i Vejle Kommune.

Vi laver alt muligt – belægningssten, herregårdssten, betonfliser, blokke, kantsten og alt det der jazz. Fem produktionssteder, og vi blander også beton og mørtel i vores Drastrup-Aalborg-mix. Ca. 50 af os ruller hver dag ud med vores 17 lastbiler og betonkanoner og smider varer til tømmerhandlere, anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører, håndværkere, landmænd og alle mulige andre.

Følg med i arrangementer hos FC Beton her.

Vi er mere end en betonfabrik, vi er et fællesskab. Vi bygger Danmark én betonblok ad gangen, og vi gør det med stolthed. Hver lastbil, hvert læs, det er som vores eget lille stykke historie. Så næste gang I ser en FC Beton-lastbil på vejene, giv os et nik eller en toot, for vi er på vej med mere end bare beton – vi bringer historien om en familie, et samfund og en masse fandenivoldsk god beton. Tjek os ud, vi har været her siden 1942, og vi er stadigvæk på vej. Peace out!

FC Beton, Nibevej 151, 9200 Aalborg SV, Hjemmeside.

Læs også vores artikel om gaveidéer