Ønsker du at give dit barn et plantebaseret boldbassin, så vil et boldbassin fra Kidkii falde lige præcis i din smag. https://littlehappy.dk/boldbassin er et plantebaseret boldbassin, dette indebærer, at skummet ikke indeholder nogen former for farlig kemi. Dermed bliver barnet ikke udsat for diverse former for farlige kemikalier gennem skummet, da skummet er plantebaseret. Dette betyder at skummet er fremstillet af majs, hvor det dermed er biologisk og nedbrydeligt. Dette sikre et mere miljøbevidst produkt, som gør det til en realitet at købe produktet med en god samvittighed, for vores kommende generationer.

Det plantebaseret boldbassin er derudover STSC-fødevare-certificeret. Dette betyder, at produktet har en produktions og kvalitetskoncept. Hvor produktet er udarbejddet i samarbejde melem auropæiske afsætningskæder, for at sikre en sporbarhed. Det plantebaseret boldbassin fra Kidkii fremstillet af OEKO-TEX certificerede materialer. Dette indebærer, at materialet ikke indeholder nogen former for sundhedsskadelige kemikalier, dermed kan man trygt lade barnet lege i et boldbassin fra Kidkii, uden nogen form for bekymringer.

Et biologisk nedbrydeligt boldbassin fra Kidkii

Et boldbassin fra Kidkii er plantebaseret, hvor skummet er biologisk nedbrydeligt. Dermed har produktet en evne til at blive nedbrudt til kuldioxid og mineraler ved hjælp af de mange og små mikroorganismer, der vil lave den miljøbevidste nedbrydning. Det plantebaseret boldbassin fra Kidkii har mange fantastiske fordele, som vil falde i smagen hos enhver, selv hos det kræsne barn, eller den kræsne voksne. Det plantebaseret boldbassin er fri for alle former for sundhedsskadelige kemikalier pga. det plantebaseret skum, som boldbassinet indebærer. Udover dette har boldbassinet fra Kidkii det smukkeste design med de mest rolige og afdæmpende farver, som dermed vil passe ind i ethvert hjem.

Det plantebaseret boldbassin vil udvikle barnets motoriske færdigheder gennem en sikker og giftfri leg. Barnet vil udvikle han eller hendes motoriske færdigheder med det største smil på læben, i det smukkeste og mest elegante design fra Kidkii. Boldbassinerne fås i forskellige størrelser, dette gør det til en realitet at finde lige præcis det boldbassin, der passer ind i dit hjem, og ikke mindst til alle familiens skønne behov.

  • Det plantebaseret boldbassin fra Kidkii er fri for sundhedsskadelige kemikalier
  • Boldbassinet fra Kidkii har et smukt design, og kan uden nogen form for problemer stå i alle husets rum, alt fra børneværelset til stuen
  • Et boldbassin vil være beroligende for ethvert barn, så snart han eller hun ligge blandt de mange og farverige bolde i det fantastiske boldbassin fra Kidkii

Plantebaseret materialer

De plantebaseret materialer spiller en stor forudsætning for vores klima og miljøbevidsthed. Disse plantebaseret materialer har en fantastisk egenskab, da de ved hjælp af bare mikroorganismer, som bakterier, svampe, alger og andre mikroorganismer. Alle de plantebaseret materialer vil blive nedbrugt til mineraler og kuldioxid, hvor denne proces er ekstremt miljøbevidst, hvor den tager hensyn til vores kommende generationer, og ikke mindst vores klima. Ønsker du, at give dit barn et særligt produkt, der sørger for at tage hensyn til vores planet, så vil et boldbassin fra Kidkii være lige noget for dig. Boldbassinet er plantebaseret, dermed er det miljøbevidst, samtidig med at det sikrer, at barnet ikke blive udsat for diverse former for farlige og sundhedsskadelige kemikalier, under anvendelse af det skønne og helt fantastiske boldbassin fra Kidkii.