Tips til træning, du ikke må gå glip af

Når du skal træne, så er det vigtigt, at du ikke gør det forkert. Ved at træne forkert, så kan man potentielt mindske sin udvikling, og derved sine resultater. Derudover kan forkert træning resultere i skader og skavanker, som kan tage lang tid at komme over. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan få nogle tips til træning, som du ikke må gå glip af.

Få styr på øvelserne

En af de vigtigste ting, når det kommer til træning med træningsudstyr er, at du har styr på øvelserne, inden du begynder at løfte tungt. Hvis du ikke har styr på øvelserne, så kan du ende med at træne dine muskler på en forkert måde, og i værste tilfælde ende med at få skader, som ikke er særlig rare.

Det er en god idé at få en erfaren træningspartner til at vise en hvordan man skal lave øvelserne, hvis man er i tvivl om dette.

Stop med at løfte for tungt

Som nævnt ovenfor, så er det virkelig vigtigt, at du stopper med at løfte for tungt. Selvfølgelig må du gerne i ny og næ teste, om du kan få ny PR, men det skal ikke være noget du gør hver dag. Det belaster kroppen utrolig meget, hvis man forsøger at lave PR hver dag, eller at man kører til failure på hvert set.

Det er de færreste kroppe, som i virkelighed kan holde til at blive kørt til failure hver dag. Hvis du skal køre til failure ofte, så anbefaler vi, at du ikke træner samme muskelgruppe mere end én gang i ugen.

Spis sundt

Det kan ikke siges nok gange, men det er vigtigt, at man spiser sundt, når man skal træne. Ved at spise sundt, kan man give sin krop den nødvendige energi, som skal bruges, for at udvikle sig. Det er derfor vigtigt, at man ikke render og spiser mcd og pizza hver dag, bare fordi man synes det er lækkert. Kroppen har brug for protein, fedt og kulhydrater, men det skal være i den korrekte mængde.