Det var over en længere periode, jeg gerne ville have haft kørekort, og havde tænkt på det i et godt stykke tid, at jeg gerne ville tage mit kørekort. Jeg var 19 år, og det virkede som den perfekte tid at begynde på. Jeg har arbejdet siden jeg var 15, og hver måned lagt penge til siden, bevidst om at jeg nok skulle bruge dem på noget vigtigt i sidste ende, og det var jeg meget glad for, at jeg havde gjort. For det havde givet mig muligheden for at komme i gang med mit kørekort. Det, der var vigtigt for mig, var nemlig det, at jeg gerne ville kunne køre mig selv rundt i stedet for at afhænge af andre. Jeg har 2 små søskende, som også godt kunne bruge et lift en gang imellem, og det er min mor, der lige nu er tvunget til at køre dem hver dag. Men hvis jeg fik kørekort, ville det gøre det meget nemmere for hende også. Og da vi boede i Vanløse, så var det oplagt, at jeg fandt en køreskole i nærheden. Jeg faldt heldigvis over topgear-trafik.dk , som jeg havde fået anbefalet af både venner, men også generelt andre, der har fået kørekortet og ment, det var godt. Og jeg klager bestemt ikke. Jeg kom hurtigt igennem forløbet. Det var dejligt nemt. Min kørelærer forstod mig, og vi havde en masse gode samtaler. Der var flere afdelinger på køreskolen, hvilket gjorde det dejligt nemt. Tingene blev forklaret godt, og da jeg endelig skulle op til min køreprøve, var jeg slet ikke nervøs, fordi jeg var selvsikker i den teori og den kørsel, jeg havde præsteret og lært. Jeg ved ikke, om det er alle køreskoler, der fungerer sådan, men jeg har da hørt fra nogle venner, der har taget det på andre køreskoler, at de ikke har haft en lige så god oplevelse. Så derfor, når folk spørger mig, hvor de kunne tage kørekort henne, så svarer jeg altid Top Gear.