Det var en lørdag morgen, og jeg var lige vågnet. Jeg stod tidligt op i dag, og det var jeg bare aldrig vant til i en weekend. Der plejede jeg altid at sove helt til jeg ikke kunne mere. Men det kunne jeg ikke i dag. Det var nemlig en stor dag i dag. Min Far blev gift i sidste uge, og det er jeg bare så glad for. Men desværre var det ikke hele familien der var der til at fejre det med os. Derfor holder min far ligesom noget for hele familien i dag, for at fejre det. Så i dag skulle vi ende med at være rigtig mange, da vi er en ret stor familien. Det skulle også komme nogle fra Tyskland, som jeg ikke har set i rigtig land tid. Men jeg glædet mig virkelig. Inden alle kom, skulle jeg lige hjælpe min far med at gøre alt klar. Derfor tog jeg ud i det store telte som vi har lejet. Da vi skulle være rigtig mange, så kunne det ikke bare holdes hjemme hos os. Det ville der slet ikke være plads til. Derfor har vi fundet et virkelig flot og stort telt inde hos festgear.dk. Der kunne der var godt med plads. Udover det så har vi også sørget for at det skulle pyntes flot op, og der har jeg hjulpet min far meget med det. Jeg fandt en masse flot pynt, og det som jeg er gladest for, er en virkelig flot ballonbue, som jeg fandt inde hos shop.festgear.dk. det gjorde bare virkelig meget forhold til udsende, og gjorde bare det hele meget flottere.

 

Senere på dagen:

Nogle timer senere var hele familien så kommet. Det endte med at være så hyggeligt, og jeg kunne se på min far at han også virkelig hygget sig. Det var det vigtigste.