Mangler du mobiltilbehør? 

Vi er professionelle inden for grossist tøj og har gennem længere tid handlet engros tøj. Vi har gigantiske mængder produkter på vores webshop, som er klar til at blive leveret hos dig. Mangler din virksomhed den bedste skærmbeskyttelse så er I ankommet til det rigtige sted. NORTAGG har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

 

Indenfor engros mobiltilbehør har NORTAGG en del fantastiske tilbud til vores kunder. Det kan være at I måske står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres iPhones operer bedst og så jeres medarbejdere kan hjælpe jeres kunder optimalt. Som B2B grossist af elektronik tilbehør engros har vi en del muligheder for at ordne jeres problemer. Vi har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores skærmbeskyttelse som kan sikre en fantastisk beskyttelse af din mobiler. Vores SmartGlass er utrolig fleksibelt på baggrund af vores design. Fremfor det klassiske skrøbelige glas som findes som en del engros elektronik, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en kombination af plastik og kraftigt glas, som derfor giver jer et stabilt produkt.  

 

Mangler du sportswear ?   

Vi har altid et stort udvalg af fantastisk tøj, hvor jeres virksomhed kan finde mange fantastisk muligheder. Mangler dit firma tøj til jeres ansatte? Vi har for det meste stabile skjorter af fantastisk kvalitet, og vi tilbyder B2B grossist, så I kan få de korrekte til jers forretning. NORTAGGs store sortiment strækker sig over mange forskellige udgaver, og vi kan dermed tilbyde et væld af produkter. Vi er altid klar til at efterkomme dine krav og distribuere den rigtige kvantitet. Eksempelvis har vi et kæmpe udvalg af sportswear af høj kvalitet som vil passe optimalt til din virksomhed. Vores sortiment vil også hjælpe din butik i den kommende periode nu hvor det gode vejr ankommer til samfundet og flere folk skal ud og spille golf igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være perfekt til tennis. Som B2B grossist har vi for det meste et fuldt lager og de bedste tilbud klar til vores købere, og NORTAGG tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i fantastisk kvalitet, og jeres organisation vil derfor altid være sikker på at modtage et godt produkt. Som B2B grossist er vi altid opmærksomme på vores brugers respons, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Købere er derfor for det meste velkomne til at vende tilbage med en tilbagemeldning efter I har givet vores tøj en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.