Find en god Powerbank 

Vi tilbyder powerbanks i alle mulige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om powerbanken skal have en høj batterikapacitet, om den skal kunne lade adskillige enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i mange forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et større batteri, som du ikke behøver lade op så ofte.  

Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at købe sig en power bank, som kan lade din mobil og smartwatch op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er ude for at gå. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din telefon op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye krav til hvad den skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at stjæle batteritid og det er intelligent i mange tilfælde at have en powerbank, så man slipper for at skulle lede efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din mobil har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det er træls at skulle stoppe dit spil fordi du er ved at have lidt strøm.  

Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være smart at købe en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din mobil i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Slip for afbrydelser 

Med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Oplev forbedrede powerbanks 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en enorm batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. nogen kommer med solceller, så du principielt aldrig har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogle er med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med mange udtag, så du kan lade flere enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.