Lever man af at sælge ting via en hjemmeside, så er det vigtigt, at din hjemmeside er så effektivt sat op, som muligt. Her finder du gode råd og vejledning til, hvordan det bedst gøres.

Den nemmeste løsning er helt sikkert at hyre et af de mange webbureauer, som findes. Et sted som Webbureau kan hjælpe med alle de opgaver, som der er i at vedligeholde en hjemmeside. 

Få en god placering

Det er vigtigt, at din hjemmeside får en god placering i søgeresultater. Det er sådan, du får besøgende på siden. Ingen gider gå til side 10 i en søgning. De fleste vælger fra de første få resultater, så det er med at komme til at ligge der.

Det kan du gøre ved at gøre søgemaskiner, som Google, glade. Det sker ved, at du bruger de rette søgeord og -fraser, har den rette længde tekst og meget mere. Du kan enten selv finde dem eller hyre et bureau. Det bedste resultat kommer helt sikkert med et bureau, da de er eksperter. 

Få styr på teksten

Hvis du sælger varer eller ydelser på din hjemmeside, så er det vigtigt, at det er helt klart, hvad man betaler for. Beskriv derfor både ydelser og produkter grundigt og konkret, så potentielle kunder hurtigt kan afkode, hvad produktet er, hvordan det bruges, samt andre specifikationer. 

Sådan holder du både kunder på sidne og sikrer bedst et salg. Det betyder også, at du får glade kunder, som ikke har yderligere spørgsmål, og den gode tekst gør også søgemaskinerne glade, så det er win-win. De gode tekste kan du selv skrive, men vil du have mest muligt ud af dem, så er det smart at hyre en tekstforfatter – enten alene eller sammen med dit valgte webbureau. De har ofte tekstforfattere internt, som kan hjælpe dig godt og hurtigt i mål med tekster, så din hjemmeside hurtigt er klar til besøgende og masser af salg.

Tilpas dig tiden

Det nytter ikke, at din hjemmeside ligner noget fra 90’erne. Hjemmesider skal løbende have opdateret både udseende og tekster. Sørg for, at der ikke går for længe mellem disse opdateringer. En flot og moderne hjemmeside appellerer til kunderne, og det giver dem lyst til at købe dine produkter. En god hjemmeside får også kunder til at vende tilbage.