Hvis du er i gang med et stort haveprojekt, så kan det være, du leder efter de helt perfekte fliser til at pryde haven med. Hvis det er tilfældet, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Her skal det nemlig handle om sandstensfliser, og hvorfor de er så gode at få ind i haven.  

Læs med, og bliv inspireret! 

Hvad er sandstensfliser? 

Det kan være, du slet ikke er klar over, hvad sandstensfliser er. Så bliver du snart lidt klogere på det. Sandstensfliser er udgjort af flotte natursten, som yderligere består af sandkorn, der er blevet presset sammen i naturen af tryk og varme. Dette betyder, at sandstensfliser er enormt robuste og yderst slidstærke. De kan derfor med fordel bruges til terrasser, til brolægning eller til indkørsler. Det er faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og hvordan man kan bruge sandstensfliser. 

De forskellige typer af sandstensfliser 

Der findes mange forskellige typer af sandstensfliser, hvorfor det også er muligt at vælge mange forskellige former og farver. Du kan f.eks. vælge mellem sahara sandstoneantrazit og olive. Du kan desuden få sandstensfliser, der både er lavet til brosten, fliser og trappetrin, så der er altså rig mulighed for at dekorere haven med denne form for sten.  

Man vælger forskellige tykkelser af fliser alt afhængigt af, hvor det skal bruges. Skal fliserne f.eks. lægges i en indkørsel, så vil man typisk vælge sandstensfliser med en tykkelse på 7 cm, hvorimod man typisk kun ville benytte sandstensfliser med en tykkelse på 2-3 cm, hvis det f.eks. skal anlægges som en terrasse. 

Et enormt smukt resultat  

Hvis du vælger at anrette din have med sandstensfliser, så kan du godt være sikker på at få et rigtigt smukt resultat. Disse typer af fliser er jo som sagt skabt af naturen, og det betyder, at hver enkel flise er helt unik. Til at starte med vil man have en stor plade af sandstensfliser, som man derefter skærer ud til mindre stykker. Hvis du vælger at dekorere din have med sandstensfliser, så får du altså et helt unikt resultat, og det er lidt mere spændende end så mange andre fliser, man kan vælge. Det er en rigtig god grund til at vælge sandstensfliser.  

Hvis du godt kan lide, at din have skiller sig lidt ud og har et specielt udseende, så er sandstensfliser helt klart det rette valg til dig. Sandstensfliser holder også i mange år, så du kan være sikker på at få et resultat, der er slidstærkt, og som kan holde til lidt af hvert. Som du kan læse dig frem til, så er der altså mange gode grunde til at vælge sandstensfliser. Nu har du forhåbentlig fået et godt indblik i, hvorfor de er så gode at vælge – så kan det være, du snart skal i gang med dit næste haveprojekt! Held og lykke med det – og det skal nok blive flot, hvis du vælger sandstensfliser. Det tør vi godt garantere.