Brug hellere en safety razor og rejs bedre

Din kone kan være din rejsefører

Kære mand, har du fået dig en kone endnu? Ellers er det måske på tide. Det er også meget rarere at opleve noget sammen med den anden. Hvis man nu fx er ude at klatre i bjerge eller vandrer på nogle udfordrende stier og der pludselig sker en ulykke, så har man nogen ved hånden, som kan hjælpe og evt. kalde på en nærliggende vagtcentral. 

 

Det giver ikke blot en sikkerhed og en tryghed at have sin kone med på rejsen, men det giver også hyggeligt og rart, forhåbentligt, selskab og forhåbentlig en tryghed i at være to. 

En safety razor for en sikkerheds skyld

Har du endnu ikke anskaffet dig en safety razor til at barbere dine stikkelsbærben og dit skæggede ansigt? Hm, så er det måske på tide. Du behøver ikke at lede længe, for du kan finde en rigtig god safety razor inde på denne online markedsplads for miljøvenligt tøj og varer. Her kan du også finde masser af andre gode produkter, som du kan bruge til din intimhygiejne og til din generelle hygiejne. Det kunne måske også være en idé at få dig noget nyt tøj til din garderobe. 

Hør er godt til at lave damer

Det er nok ikke nok at bruge en safety razor. Der skal mere til end en safety razor. Her kunne du jo vælge nogle flotte hørskjorter, så du kan signalere at du er med på den grønne omstilling. Et par hørbukser vil nok heller ikke være af vejen. Det vil kraftigt øge dine chancer for at få nogle gode oplevelser hos damerne, og måske finder du dig dermed din kommende rejsepartner, din kommende kone, som du kan tage ud og opleve en masse med og rejse jorden rundt med. Ikke en dårlig fremtid at se hen imod, hvis altså konen er sød. Husk, at din kone kan være din rejsefører. Kvinder i dag er meget vidende, så de kan sagtens vide en masse om de destinationer, I rejser hen til.

Hvor skal rejsen så gå hen?

Nu har du måske allerede fundet dig en kone, eller måske en kæreste, og så er det vigtigt at I i fællesskab kan blive enige om hvor I skal hen. Det nytter jo ikke noget hvis den ene vil mod nord og den anden vil mod syd. I skal også være enige om de tidspunkter hvor I vil rejse på. Vil den ene gerne rejse i efterårsferien og den anden i påskeferien, så må I jo blive enige. Måske er der også helt tredje tidspunkter hvor I vil rejse på. 

 

Når du rejser som senior

Er I seniorer så er der jo også mange tidspunkter på året hvor du kan rejse. I kan jo rejse i maj måned. Maj måned er faktisk også en af de bedste og billigste måneder at rejse på, navnlig hvis I rejser til Kreta eller til Rhodos, to dejlige øer, som har en skøn og behagelig temperatur for seniorer i maj måned.