Er du på udkig efter noget anderledes og unikt til at tilføje et strejf af drama og stil til dit hjem? Så er du heldig! Vi har sammensat en liste med 5 designerlamper, der kan forvandle dit rum fuldstændigt med overraskende effekter. Fra Poul Henningsen til Arne Jacobsen, Tom Rossau, Verner Panton og Fritz Hansen – se disse fantastiske lamper, der helt sikkert vil gøre et statement i ethvert rum. 

 

  1. Poul Henningsen Artichoke Lampe – Denne ikoniske lampe blev designet af den danske arkitekt og designer Poul Henningsen i 1958. Artiskoklampen er et utroligt komplekst stykke med 72 overlappende blade, der skaber et indviklet mønster af lys, når den er tændt. Den anses for at være et af de mest ikoniske designs, der nogensinde er skabt, og er stadig meget eftertragtet den dag i dag. 

 

  1. Arne Jacobsen AJ Lampe – Dette klassiske danske design fra 1937 er den perfekte kombination af form og funktion. AJ-lampen har en enkel form, men skaber en dramatisk effekt, når den er oplyst, på grund af dens vinklede skærm, der kaster lyset i forskellige retninger på én gang. 

 

  1. Tom Rossau TR7 Lampe – Denne fantastiske lampe blev designet af den hollandske designer Tom Rossau og er blevet et af hans signaturstykker. Dens unikke form skaber en iøjnefaldende effekt, når den er tændt, da den kaster både direkte og inddirekte lys fra den buede horn-lignende struktur.

 

  1. Verner Panton Fun 1DM Lampe – Denne funky lampe er designet af den legendariske danske designer Verner Panton i 1967 og vil skabe liv i ethvert rum, den er placeret i! Fun 1DM har to halvkugler lavet af plastik, der er støbt i en enkelt enhed, som skaber et interessant mønster, når den er oplyst, med farverige lyseffekter, der preller rundt i rummet takket være den reflekterende overflade. 

 

  1. Fritz Hansen Caravaggio – Sidst men ikke mindst på vores liste er dette moderne stykke fra det berømte møbelmærke Fritz Hansen, som blev designet af Cecilie Manz tilbage i 2005. Denne moderne hængelampe findes med en mat sort finish, der giver et kraftfuldt, men alligevel subtilt udseende, når den er oplyst, hvilket gør den perfekt til at tilføje dramatik til ethvert rum uden at være for anmassende eller prangende. 

 

Hvis du er på udkig efter noget helt specielt til dit hjem, så kig ikke længere end til disse fantastiske designerlamper fra nogle af de bedste designere! Fra den ikoniske Artichoke Lampe fra Poul Henningsen til Caravaggio fra Fritz Hansen, disse stykker vil helt sikkert give dit hjem en dramatisk effekt som ingen anden! Så værsgo – køb en (eller flere!) af disse fantastiske lamper i dag!